fbpx

Positiefjes & Blogs

Positiefjes zijn kleine berichtjes die ik post op social media om even een lach op je gezicht te toveren, om je even te laten mijmeren of om je iets te laten herinneren. Kleine lieve berichtjes over dingen die mij bezighouden. En dat zomaar… helemaal gratis!

Soms koppel ik een blog aan een positiefje. De blogs schrijf ik om je te inspireren, of om je te informeren of om je te laten weten hoe het nu met me gaat, want deze vraag krijg ik vaak als een lezer mijn boek heeft gelezen.

Er bestaat geen handleiding over alles wat op je pad komt. Ik heb zelf heel uitgezocht. In de blogs kan je lezen welke informatie ik over een onderwerp heb gevonden, info waar ik echt iets aan heb gehad. Ik sluit het informatieve gedeelte af met mijn eigen ervaringen.

Muziek is de benzine van mijn geest, ik zoek bij ieder blog artikel een passende song. Heb je ook een lied dat erbij zou kunnen passen? Laat het me weten, ik ben benieuwd.

Klik op de positiefjes om ze goed te bekijken en het blog wat erbij hoort te kunnen lezen. Voel je vrij om te reageren op mijn blogs, ik vraag je wel om dit met respect en fatsoen te doen.

Weer een jaartje ouder, wijzer, vriendelijker en grijzer.
Schuiven naar boven